Evden Eve Nakliyatta Diyarbakirtasima.com

Google arama motorlarında incelemiş olduğumuz nakliyat yorumlarında firmamıza yapılan yalan yanlış yorumlar haricinde kötü yorum almadığımız ve diğer firmaların yorumlarına bakılırsa işimizi Diyarbakır’da en temiz şekilde yapıtımızın apaçık ortada olduğu görülmektedir.

Diyarbakirtasima.com üzerinde yapmış olduğunuz evden eve nakliyat hizmetlilerinde ultra lüks bir taşıma hizmeti verdiğimiz müşteri iletişim iş öncesi sonrası eşya teslimatı gerek se elemanlarımızın titizliği ile en ilk sıralardan inmediğimiz görülüyor. bunu dikkate alarak vermiş olduğumuz fiyatların kalitenin tek adresi olduğundan şüpheniz olmasın 300 500 lira ucuza taşınıp 3 bin 5 bin gibi zararla oturmanızın anlamı yok diye düşünüyoruz. Evinizin emin ellerde olduğunu unutmayın  herkese iyi taşınmalar dileriz.

Evden eve nakliyat bilgilendirmesi

Google arama motorunda Diyarbakır ve çevre illerde ilk sıralarda olduğumuzdan dolayı günlük en az 50 60 arası evden eve nakliyat ihtiyacı duyan müşterilerle bizzat görüşmekteyiz . Buna istinaden bu bilgilendirmeyi yapma ihtiyacı duyduk. Kendilerinden duyduğumuz ilginç yorumlar ve ilginç taşıma fiyatları için bilgilendirme yapalım dedik. kiminin işine gelir kimi bu makalemizi okumadan devam eder.

Şehir içi evden eve taşıma hizmeti veren firmaların 800 tl gibi asılsız rakamlarla sigortalı garantili taşıma yaptıklarını duyuyoruz. bizde hesap yapalım dedik bakıyoruz ki bir evden eve nakliyat hizmetinin temiz düzenli bir şekilde taşınması için en biri mobilyacı olmak şartıyla 2 eleman aşağıda 2 elemanda yukarıda hizmet vermesi için çalışmaktadır. yani toplamda 5 evden eve nakliyat yapan eleman ihtiyacı duyulmaktadır. eşya 3+1  veya 2+1 dolu bir eşyada bu eleman sayısı 6  yada 7 ye kadar ulaşmaktadır. her bir elaman için ödenen minimim rakam 100 tl den 500 tl eder asansör ve aracın yakıtı 100 tl 50 tl kahvaltı bir sıtreç film ve 4 adet bant 70 tl toplam gider 720 tl dir kullandığımız asansör ve kamyonun amatisürman (eskime yıpranma payı) payınıda hesaplarsak iş başı 80 tl 800 tl minimim gider demektir buna sigorta vergi KDV dahil değildir. yani 800 tl masrafı olan bir nakliye firması sizden en az 400 tl kazanması lazım ki sizin eşyanıza garantili taşıma hizmeti vere bilmeli. ve arayan tüm müşteriler ben bin tlnin altında fiyat aldım diyor demek ki bir evden eve nakliye firması sizden en fazla 200 tl kazanacak bu durumda sizin kırılan dökülen eşyanızı karşılamasını nasıl beklersiniz?

Yine bu akşam üzeri görüştüğüm bir müşteri yaklaşık ahlattın bir köyünden Diyarbakır’ın bir ilçesine toplamda 290 km lik bir yol evden eve nakliyat hizmeti istiyor masrafları hesapladım bakıyorum ki 2600 tl gibi bir masraf gidiyor ve bu müşteride ben 2500 tl ye anlaştım diyor garanti varmı diyorum var diyor sigorta varmı diyorum var abi ne demek diyor. oturup düşünüyorum şimdi bu 2600 tl masraf giden biri işi 2500 tl gibi bir rakam yapınca üstünde 100 tl vermem gerekecek ve kırılan bir kaç bir şey de olursa ki yol durumu hiç iyi değil onu da hesaplarsak risk oranımız cok yüksek adama belki üzerinde para verip çıkmamız gerekecek neyse bizden demesi böyle nakliyat firmalarına güvenmeyin diyoruz ve konuyu burada kapatmak zorunda kalıyoruz. Diyarbakır evden eve akliyat ekibi olarak biz size kesinlikle bu firmalardan uzak durmanızı tavsiye ediyor ve hayırlı taşınmalar diliyoruz. unutmayınız ki ucuz işin kalitesi sorulmaz.