Şehirler Arası Nakliyat İçin Bilinmesi Gerekenler !

Yeni tahin döneminin açılmasına sayılı günler kala bilmeniz gereken hususlar ve taşıma esnasında dikkat etmeniz gereken noktalar.

ülkemizde memur asker polis doktor öğretmen kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan vatandaşlarımızın her yıl tahinlerinin istemesi yada zorunlu tahin döneminde evini taşımak için şehirler arası nakliyat ihtiyacı duyar.

bu şehirler arası nakliyat sırasında maalesef ki her yıl olduğu gibi binlerce sorun yaşanmaktadır. Öncelikle yaşanan sorunları listelememiz gerekirse madde madde belirtelim ki taşınacak arkadaşlara faydası olmasını temenni ederiz.

1 ucuz firmalarla anlaştığınız zaman firma sizden daha fazla para veren birini bulup sizi mağdur etmesi

2 komisyoncularla anlaşanların kişilerin komisyoncu tarafından araç bulunmaması

3 verilen vaatlerin yerine getirilememesi

4 şehirler arası nakliyat sırasında fazla çıkan eşyalara fark alınması

5 pazarlık yaparken fatura ve KDV konuşulmadığı için sonradan KDV’nin fiyatın üstüne atılması.

6 taşınacak kişilerin birleşip sonradan vaz geçmeleri

başlıda şehirler arası nakliyat yaparken önem duyduğumuz 6 maddeyi sıralamış olduk bu adımlara dikkat ederek yola çıkan vatandaşlar kesinlikle sorun yaşamadan şehirler arası nakliyat hizmetini tam anlamıyla almaktadırlar lakin bunların dışına çıkanlar her sene olduğu gibi sorunlarla karşılaşmaktadırlar.

Diyarbakır Evden Eve Nakliyat firmamız bu konuda hassasiyet göstererek siz değerli müşterilerimize bu konuda rehberlik edip taşınmanızın sağlıklı bir şekilde geçmesini sağlamaktadır. bizi tercih eden hiç bir müşterimiz bu güne kadar mağdur olmamıştır.